Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu
omaistyöntekijä Minna Kurvinen
040 586 7359
minna.kurvinen@omary.fi
www.omary.fi

YouTube

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu

Tervetuloa tutustumaan Savon mielenterveysomaiset – FinFami ry:hyn

Savon mielenterveysomaiset – FinFami ry:n toiminnan tarkoituksena on tukea ja edistää omaisten ja läheisten hyvinvointia, kun läheinen oireilee tai sairastaa psyykkisesti. Toimimme Etelä- ja Pohjois-Savon alueella. Toimistomme ovat Mikkelissä ja Kuopiossa. 

Tarjoamme neuvontaa, tietoa, tukea, vertaisuutta ja toimintaa.

Kannattaa käydä tilaamassa neljä-viisi kertaa vuodessa sähköisesti lähetettävä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaiset tiedot toiminnastamme.

KUN YKSI TOIPUU, MONEN HUOLI HELPOTTUU!

Mitä hyvinvointimessuilla ja/tai -rasteilla?

Omaistyöntekijämme ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia ja heidän luonaan voi käydä keskustelemassa omasta elämäntilanteesta ja jaksamisesta maksuttomassa omaisneuvonnassa.

Vertaisryhmissä  voi jakaa omia ajatuksia, tunteita ja kokemuksia turvallisessa ympäristössä muiden omaisten kanssa. Osa ryhmistä kokoontuu puhelimitse, jolloin ryhmään voi osallistua vaikka omalta kotisohvalta. 

Jos kaipaat pientä hengähdystaukoa, piipahda lyhellä Metsäkellintäretkelle ihanan Mirja Nylanderin seurassa, samalla voit tutustua yhdistyksemme vapaaehtoistoimintaan.

Toimintakalenterissa ovat kaikki ajankohtaiset tapahtumat mm. 24.11. järjestämme yhteistyössä Mikkelissä Tietopäivän masennuksesta, jota voi seurata myös etänä.

Mikäli kaipaat tai tarvitset lisätietoa mielenterveyteen liittyvistä asioista, niin kannattaa käydä tutustumassa verkkoluentoihin ja lisätä sivusto vaikka omiin suosikkeihin.

Yhdistyksellämme on myynnissä Minun äitini- ja Minun isäni -kirjoja, jotka kertovat vanhemman masennuksesta lapsen silmin. 

Kuulolla ollaan! Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset sitä omaisena/läheisenä tai ammattilaisena työsi tueksi.