Savonlinnan kriisikeskus

0440 273 700
kriisikeskus@slnkriisikeskus.fi
Olavinkatu 40A

Savonlinnan kriisikeskus

MIELI Savonlinnan seudun mielenterveys ry:n ylläpitämä kriisikeskus toimii Savonlinnan, Rantasalmen, Enonkosken ja Sulkavan alueella.

Savonlinnan kriisikeskus tarjoaa maksutonta keskusteluapua ilman lähetettä. Ajan saa yleensä viikon sisään. Voit tulla yksin, kumppanin tai vaikka ystävän kanssa. Kaikki kriisityöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on vahvaa osaamista ihmissuhdetyöstä. Voit keskustella kaikista mieltä painavista asioista, luottamuksellisesti. Asiasi voi olla pieni taikka suuri, mutta Sinulle merkityksellinen. Keskusteluissa pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja tilanteeseesi ja vahvistamaan omia voimavaroja.

Kriisikeskus järjestää myös erilaisia vertaistukiryhmiä. Keväällä alkaa ryhmä itsemurhan tehneiden läheisille (helmikuussa) ja voimavararyhmä nuorille (tammikuussa).

Lisäksi kriisikeskus tarjoaa mielenterveysseuran vapaaehtoistoimintaa ihmisten auttamisesta kiinnostuneille. Voit auttaa valtakunnallisessa kriisipuhelimessa, tukea kanssakulkijaa koiran avulla tukikoirakoissa tai kannatella onnettomuuden kokeneita VAPEPA:n henkisen tuen ryhmässä. Yeesi-toiminnan kautta nuoret pääsevät ideoimaan ja toteuttamaan nuorten mielen hyvinvointia edistävää toimintaa.

Älä jää yksin, vaan ota rohkeasti yhteyttä:

0440 273 700 (Arkisin klo 10-16. Jos emme pääse vastaamaan, voit jättää viestin vastaajaan.)

kriisikeskus(at)slnkriisikeskus.fi

Mitä hyvinvointimessuilla ja/tai -rasteilla?

Osallistu ja vaikuta Savonlinnan kriisikeskuksen palveluihin vastaamalla anonyymiin kyselyyn korona-ajan hyvinvoinnista ja kriisikeskuksen toiminnasta:

https://link.webropolsurveys.com/S/4404E03563C747A7

 

Osallistu liikuntalahjakortin arvontaan Savonlinnan kriisikeskuksen Facebook-sivulla:

https://www.facebook.com/Savonlinnan-seudun-mielenterveys-ry-Kriisikeskus-779769668812145