Savonlinnan Seudun Kolomonen ry
Virpi Leskinen
044 7004571
virpi.leskinen@kolomonen.fi
Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry on Savonlinnan seudun (Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava) yhdistysten ja muiden yhteisöjen yhteisten toimintaedellytysten parantamiseksi vuonna 2007 perustettu uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteistyöjärjestö. Kolomosessa on tällä hetkellä jäsenenä 162 rekisteröityä yhdistystä ja yhteisöä.

Kolomonen kehittää toiminta-alueensa yhdistysten ja yhteisöjen toimintaa järjestämällä koulutusta, tiedotusta, tapahtumia sekä kehittämällä yhdistysten keskinäistä ja sidosryhmien kanssa tehtävää yhteistyötä.

Kolomonen ylläpitää Savonlinnan kaupunkikeskustassa Pappilankatu 3:ssa sijaitsevaa Järjestötalo Kolomosta, jossa yhdistyksillä on erilaisia toimitiloja toimisto-, kokous-, koulutus- ja harrastuskäyttöön. Lisäksi Kolomonen tuottaa yhdistyksille edullisia taloushallintoa, hankehallintoa sekä toimisto- ja neuvontapalveluja.

Kolomonen järjestää myös yhdessä yhdistysten ja yhteistyöumppaneidensa kanssa erilaisia tapahtumia, joista tunnetuimpia ovat Eurooppapäivän etkot, Yhdistystori, Mahdollisuuksien tori, Savonlinnan Syystulet, Savonlinnan Hyvinvointimessut ja Tuomaan Markkinat Goes To Wanha Savonlinna.

Mitä hyvinvointimessuilla ja/tai -rasteilla?

Messuilta suora linja Järjestötalo Kolomosen esittelyyn. Tilojen varaus tapahtuu tämän linkin kautta.

Messuilla yhdistys/yhteisö voi liittyä Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n jäseneksi.

Kolomosen käynnissä olevia hankkeita ovat Asukasloikka ja Välistä väylälle.

Kolomonen toimii Etelä-Savon YhES -palvelualustan ylläpitäjänä.

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n ja Kolomosen hallinnoimien hankkeiden henkilökunta löytyy tämän linkin kautta.